شماره روزنامه ۶۰۱۴
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۶۱ دنیای اقتصاد

اخبار خودرو - روزنامه شماره ۵۹۶۱

  • مردودی ۲ ساله واردات خودرو

    دنیای اقتصاد: مجوز آزادسازی واردات خودرو در حالی وارد سومین سال خود شده که با وجود وعده‌های جذاب سیاستگذار تا به امروز تقریبا هیچ‌کدام از برنامه‌ها و اهداف اصلی آن تحقق نیافته است. طبق محاسبات «دنیای‌اقتصاد» ۹۵درصد برنامه واردات خودرو محقق نشده است.
  • برند جدید اروپایی در سامانه یکپارچه

    دنیای‌اقتصاد: دور جدید عرضه خودروهای وارداتی با حضور یک برند اروپایی دیگر آغاز شد. در این دور از عرضه محصولات خارجی ۱۲ خودرو روی سامانه یکپارچه بارگذاری شده است که از این میان اشکودا سوپر B برای اولین بار در لیست فروش سامانه قرار گرفته است.
  • پل ۲۵۰همتی خودروسازان برای عبور از ورشکستگی

    دنیای اقتصاد: وزیر صمت در واکنش به اولتیماتوم سازمان بورس و اوراق بهادار به خودروسازان برای خروج از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت، به دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا نامه نوشت و خواستار صدور مجوز افزایش سرمایه ایران‌خودرو و سایپا از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی‌ها به صورت معاف از مالیات تا پایان تیر ۱۴۰۳ شد. هشتم اسفندماه بود که ولی‌الله جعفری، مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار، اعلام کرد هیات پذیرش بورس اوراق بهادار تهران تا پایان تیرماه ۱۴۰۳ به شرکت‌های خودروساز فرصت می‌دهد تا از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت خارج شوند. این ماده قانونی تاکید دارد که «اگر بر اثر زیان‌های وارده، حداقل نصف سرمایه شرکت از میان برود، هیات‌مدیره مکلف است بلافاصله مجمع عمومی فوق‌العاده صاحبان سهام را دعوت کند تا موضوع انحلال یا بقای شرکت، مورد شور و رای واقع شود.»
  • ماکت لامبورگینی مساوی ۵ پراید

    دنیای اقتصاد: آمالگام، مدل‌ساز انگلیسی، جدیدترین محصول خود را رونمایی کرد. از این خودرو که یک لامبورگینی کونتاش در ابعاد یک به هشت است تنها ۱۹۹ دستگاه ساخته می‌شود و خریداران می‌توانند خودرو خود را تا حد زیادی با سلیقه خود تزیین کنند. به گزارش BBC، طول خودرو حدود پنجاه سانتی‌متر است و آمالگام می‌گوید برای ساختش از هزاران قطعه استفاده کرده است. همه خودرو‌ها با دست ساخته می‌شود و ساخت هر کدام ۴۰۰ ساعت وقت می‌گیرد. لامبورگینی کونتاش یکی از مشهورترین خودرو‌های کلاسیک جهان است و مدل‌های قدیمی‌ترش تا دومیلیون دلار قیمت دارد. قیمت پایه مدلی که آمالگام از این خودرو ساخته، ۱۸هزار و ۷۰۶دلار است.
  • تمدید حیات پژوپارس

    دنیای اقتصاد: با اعلام رئیس سازمان ملی استاندارد، تولید پژوپارس که قرار بود در اسفند امسال متوقف شود، همچنان ادامه خواهد داشت. رئیس سازمان ملی استاندارد ایران در این مورد گفت: تولید پژو پارس تا مشخص شدن نتایج مرکز آزمون بین‌المللی استاندارد، ادامه پیدا می کند. مهدی اسلام‌پناه افزود: همواره تلاش بر این بوده که خودروسازان را متعهد به اصلاح، بهبود عیوب فنی در حوزه ایمنی و کیفیت کنیم و ماجرای پژو پارس نیز از جمله آنهاست. وی با تاکید بر رفع دغدغه ثبت‌نام‌کنندگان پژوپارس، گفت: تولید‌کننده باید در چند شیفت با ترافیک بالا به تولید بپردازد و دغدغه مصرف‌کنندگان را برطرف کند. اسلام‌پناه تاکید کرد: این فرصت با اخذ تعهد از ایران‌خودرو و رعایت الزامات فنی و ایمنی داده شده تا نتایج مرکز آزمون بین‌المللی از بابت تست‌هایی که از آنها خواسته‌ایم واصل شود. به گفته وی، پیش‌بینی می‌شود نتایج این آزمون تا فروردین‌ماه ۱۴۰۳ مشخص شود. رئیس سازمان ملی استاندارد اواخر دی‌ماه گفته بود: «ایران‌خودرو تا نیمه اسفندماه سال جاری مجوز تولید خواهد داشت و پس از آن برابر قانون عمل خواهد شد».
  • تحویل دوگانه‌سوزها بدون افزایش قیمت

    دنیای اقتصاد: یک مقام مسوول در سازمان تعزیرات حکومتی درباره تاخیری که در تحویل خودروهای دوگانه‌سوز ایجاد شده است، گفت: این خودروها در بهار ۱۴۰۳ تحویل داده می‌شوند و مشمول افزایش قیمت سال آینده نخواهند شد.به گفته شهرام محسنی، مدیرکل روابط عمومی تعزیرات حکومتی، مشتریانی که ساینا دوگانه‌سوز ثبت‌نام کرده‌اند، بهار سال آینده خودروی خود را تحویل خواهند گرفت. به گفته وی، سایپا به سازمان تعزیرات قول داده خودروهای موردنظر بدون افزایش قیمت، تحویل داده شوند.
  • تعویق عرضه استون مارتین برقی

    دنیای اقتصاد: شرکت خودروسازی بریتانیایی استون مارتین اعلام کرد که عرضه اولین خودروی الکتریکی خود را به دلیل کمبود تقاضا به تعویق بیندازد. به گزارش ایسنا، استون مارتین قصد دارد خودروی الکتریکی باتری‌دار خود را در سال ۲۰۲۶ و یک سال دیرتر از زمان برنامه‌ریزی‌شده عرضه کند.لارنس استرول، رئیس اجرایی استون مارتین، گفت: تقاضای مصرف‌کننده برای خودروی الکتریکی باتری‌دار، چیزی نیست که ما دو سال پیش به آن فکر می‌کردیم. استون مارتین در ژوئن گذشته، با شرکت لوسید موتورز با حمایت عربستان سعودی قراردادی امضا کرد تا راهبرد الکتریکی‌سازی خود را تقویت کند.طبق گزارش رویترز، مرسدس بنز نیز در اوایل این ماه، هدف برقی‌سازی خود را پنج سال به تعویق انداخت و به سرمایه‌گذاران اطمینان داد که مدل‌های موتور احتراقی را تقویت خواهد کرد.
  • نیسان خودران، ۲۰۲۷ می‌آید

    دنیای اقتصاد: شرکت خودروسازی نیسان قصد دارد تا سال ۲۰۲۷ خدمات سواری بدون راننده را در ژاپن ارائه کند.به گزارش ایسنا، نیسان پیش از این برنامه، آزمایشی را در دومین شهر بزرگ ژاپن یعنی یوکوهاما با ۲۰مینی‌ون سرنا انجام خواهد داد. سازندگان رقیب از جمله هوندا موتور و تویوتا موتور علاقه خود را به خدمات بدون راننده افزایش داده‌اند.بر اساس گزارش رویترز، هوندا در ماه اکتبر اعلام کرد که در نیمه اول سال جاری یک سرمایه‌گذاری مشترک با جنرال‌موتورز و واحد روبوتاکسی خود راه‌اندازی خواهد کرد، زیرا به دنبال ارائه خدمات سواری بدون راننده در ژاپن در اوایل سال ۲۰۲۶ است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر