شماره روزنامه ۶۰۲۲
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۴۶ دنیای اقتصاد

اخبار بورس - روزنامه شماره ۵۹۴۶

  • سایه سیاستگذار پولی بر بورس

    دنیای اقتصاد -علی عبدالمحمدی: معاملات نخستین روز از هفته در بورس تهران در حالی به پایان رسید‌ که به‌رغم غلبه رنگ سبز در تابلوی معاملاتی بر سهام سرخ‌پوش، شدت تقاضا در بازار به‌گونه‌ای نبود که بتواند بازار را با افزایش قابل‌توجه نماگرها همراه سازد.
  • آینده رالی دو «شاخص»

    دنیای اقتصاد: افزایش نااطمینانی در روند دادوستدهای سهامی، واگرایی معنادار «دو شاخص مهم سهام» را رقم زده است که ریشه در تردیدهای معاملاتی دارد. رقابت شاخص کل و شاخص هموزن طی دوسال اخیر نشان می‌دهد جایی که فضای احتیاط در بورس تهران حاکم شده نماگر اصلی بازار از شاخص هموزن جا مانده است. بررسی‌ها نشان می‌دهد هرگاه سیاستگذاری‌های اقتصادی، بازدهی بورس را نشانه گرفته، نمادهای کوچک‌تر به سرعت توجه سفته‌بازان را به خود جلب کرده است.
  • تداوم تعادل با امید به آینده

    پیام الیاس کردی/ کارشناس بازار سرمایه
    بازار سرمایه روز شنبه افزایش کم‌جان نماگرها را به خود دید. بورس همچنان کم‌رمقی مطلقی را تجربه می‌کند. در این میان در سه روز معاملاتی گذشته ارزش معاملات افت سنگینی را تجربه کرده و به حدود ۴هزار میلیارد تومان سقوط داشته است. این رقم عجیب‌وغریب این خبر را به سرمایه‌گذار متبادر می‌کند که در بازار سرمایه خبر خاصی وجود ندارد.
  • عبور شاخص S&P ۵۰۰ از ۵‌هزار واحد

    دنیای‌اقتصاد – محمدامین مکرمی: به‌دنبال تداوم روند صعودی سهام غول‌های تکنولوژی آمریکا و افزایش امید سرمایه‌گذاران به کاهش نرخ بهره در آینده نزدیک (که چشم‌انداز سودسازی شرکت‌ها را تقویت می‌کند)، شاخص معیار وال‌‌‌‌‌استریت هفته گذشته از مرز روانی مهم ۵‌هزار واحد عبور کرد.
  • سر بی‌‌‌‌‌‌‌‌کلاه بورس

    عاطفه چوپان
    شاخص‌کل بورس موفق شد در اولین روز معاملاتی هفته کانال حمایتی دو‌میلیون و ۱۰۰‌هزار‌واحدی که هفته گذشته از دست داده بود را دوباره به‌دست آورد. البته که این تغییرات جزئی در شاخص‌های بازار سرمایه با توجه به نقدینگی حداقلی بازار آنچنان مورد‌توجه تحلیلگران نیست. در حال‌حاضر که بازار سرمایه ریسک‌های سیستماتیک را پشت‌سر گذاشته و دیگر به اخبار تنش‌های نظامی و... واکنشی نشان نمی‌دهد، به‌نظر می‌رسد تنها دلیل عدم‌رشد بازار و درجازدن در سطوح موجود بی‌‌‌‌‌‌‌‌پولی باشد. نقدینگی در بازار نیست و دلیل هم واضح است؛ با بالا رفتن سود سپرده‌های بانکی مردم ترجیح می‌دهند سرمایه خود را به بانک‌ها بسپارند و با به حداقل رساندن ریسک، سود مناسبی دریافت کنند.

بیشتر

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر