در یک‌هزار و یکصد و نود و چهارمین جلسه شورای پول و اعتبار تصویب شد فرم قراردادهای قرض‌الحسنه تغییر کند. به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، در این جلسه فرم متحدالشکل و یکنواخت «قرارداد قرض‌الحسنه» از موضوعات مطرح شده بود که قرارداد مذکور در ۲۰ ماده و ۶ تبصره به تصویب شورا رسید. در این جلسه، اصلاح اساسنامه بانک اقتصاد نوین مطابق با اساسنامه نمونه بانک‌های تجاری غیردولتی در ۱۴۷ ماده و ۲۰ تبصره مورد تصویب قرار گرفت. افزایش سرمایه کشور ایران در شرکت بین‌المللی تامین مالی تجاری (ITFC) وابسته به بانک توسعه اسلامی (IDB) به مبلغ ۱۰۰ میلیون دلار از دیگر مصوبات این جلسه شورا بود. ضمنا شورای پول و اعتبار از وزارت امور اقتصادی و دارایی برای پذیرش هزینه مطالبات مشکوک‌الوصول اختصاصی بانک‌ها و موسسات اعتباری به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی که موجبات شفافیت بیشتر در صورت‌های مالی بانک‌ها و موسسات اعتباری را فراهم آورده و اثرات مثبتی را در شناسایی دقیق مطالبات غیرجاری بانک‌ها و موسسات اعتباری سبب خواهد شد، تشکر و قدردانی کرد. تغییر فرم قراردادهای قرض‌الحسنه

در یک‌هزار و یکصد و نود و چهارمین جلسه شورای پول و اعتبار تصویب شد فرم قراردادهای قرض‌الحسنه تغییر کند. به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، در این جلسه فرم متحدالشکل و یکنواخت «قرارداد قرض‌الحسنه» از موضوعات مطرح شده بود که قرارداد مذکور در ۲۰ ماده و ۶ تبصره به تصویب شورا رسید. در این جلسه، اصلاح اساسنامه بانک اقتصاد نوین مطابق با اساسنامه نمونه بانک‌های تجاری غیردولتی در ۱۴۷ ماده و ۲۰ تبصره مورد تصویب قرار گرفت. افزایش سرمایه کشور ایران در شرکت بین‌المللی تامین مالی تجاری (ITFC) وابسته به بانک توسعه اسلامی (IDB) به مبلغ ۱۰۰ میلیون دلار از دیگر مصوبات این جلسه شورا بود. ضمنا شورای پول و اعتبار از وزارت امور اقتصادی و دارایی برای پذیرش هزینه مطالبات مشکوک‌الوصول اختصاصی بانک‌ها و موسسات اعتباری به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی که موجبات شفافیت بیشتر در صورت‌های مالی بانک‌ها و موسسات اعتباری را فراهم آورده و اثرات مثبتی را در شناسایی دقیق مطالبات غیرجاری بانک‌ها و موسسات اعتباری سبب خواهد شد، تشکر و قدردانی کرد.

مدیر‌عامل بانک اقتصاد نوین:

نبود نظام جامع بانکداری هزینه بانک‌ها را افزایش داده است

گروه بنگاه‌ها: مدیرعامل بانک اقتصادنوین گفت: پیاده‌سازی «بانکداری نوین» در نظام بانکی کشور، تمام الگوهای بانکداری روز دنیا را در تمام بخش‌ها در این صنعت به همراه خواهد داشت. به گزارش روابط عمومی بانک اقتصادنوین، حسن معتمدی با اشاره به اینکه پروژه بانکداری جامع کشور (Core Banking) باید تمام نیازهای شبکه بانکی را پوشش دهد، گفت: هر چند برخی بانک‌ها توانایی استفاده از امکانات سیستم بانکداری جامع را ندارند، ولی باید این برنامه به‌صورت جامع و کامل مورد بهره‌برداری قرار گیرد. وی گفت: بعضا مواردی از سوی کارشناسان مطرح می‌شود که باید در طراحی سیستم جامع نظام بانکی به آن توجه شود، به‌عنوان مثال، برخی معتقدند نرم‌افزار جامع باید توان ارائه گزارش‌های مختلف به بانک مرکزی را داشته باشد در حالی که بخشی نگاه کردن به موضوع منطقی نیست و باید در بحث نرم‌افزار جامع به‌صورت کلان توجه شود. مدیرعامل بانک اقتصادنوین با اشاره به اینکه عدم برخورداری از نظام جامع بانکداری برای شبکه بانکی باعث شده بانک‌ها تک‌تک نسبت به تهیه برنامه جامع اقدام می‌کنند، گفت: این موضوع یکپارچگی نظام بانکی را تحت تاثیر قرار داده ضمن اینکه هزینه‌های گزافی را به شبکه بانکی تحمیل کرده است به طوری که بانک‌ها به دلیل بالا بودن هزینه نتوانسته‌اند به مزیت نظام جامع دست پیدا کنند. معتمدی در ادامه به اهمیت مشتری در ارائه خدمات بانکی اشاره کرد و افزود: حضور سهامداران و کارکنان به‌عنوان دو گروه اصلی ذی‌نفعان بانک در کنار مشتری به‌عنوان ذی‌نفع اصلی معنا پیدا می‌کند؛ بنابراین در ارائه خدمات بانکی باید نیاز و خواست مشتری مورد توجه قرار گیرد..