تسویه بدهی ارزی تولیدکنندگان با ارز ۱۸۰۰ تومانی
رییسکل بانک مرکزی درباره تسویه بدهی ارزی تولیدکنندگان گفت: منابع ریالی تسویه بدهی تولیدکنندگان با دلار ۱۸۰۰ تومانی باید تامین و در بودجه سالانه لحاظ شود. ولی الله سیف در گفتوگو با خبرگزاری خانه ملت، درباره ثبات در نرخ سودبانکی و اینکه با توجه به مخالفت شورای پول و اعتبار برای افزایش نرخ سودبانکی کمبود نقدینگی بانکها از چه محلی جبران خواهد شد، گفت: بانکها باید تلاش کنند با نرخهای موجود و ارائه سرویس مناسبتر، منابع بیشتری را تجهیز کنند. رییسکل بانک مرکزی درادامه افزود: نرخ سود بانکی تنها عاملی که منجر به جذب سپرده بیشتر میشود، نیست و نوع ارائه سرویس و خدمات میتواند به جذب سپرده بیشتر کمک کند.
رییسکل بانک مرکزی درباره تسویه بدهی ارزی تولیدکنندگان گفت: منابع ریالی تسویه بدهی تولیدکنندگان با دلار 1800 تومانی باید تامین و در بودجه سالانه لحاظ شود.
ولی الله سیف در گفتوگو با خبرگزاری خانه ملت، درباره ثبات در نرخ سودبانکی و اینکه با توجه به مخالفت شورای پول و اعتبار برای افزایش نرخ سودبانکی کمبود نقدینگی بانکها از چه محلی جبران خواهد شد، گفت: بانکها باید تلاش کنند با نرخهای موجود و ارائه سرویس مناسبتر، منابع بیشتری را تجهیز کنند.
رییسکل بانک مرکزی درادامه افزود: نرخ سود بانکی تنها عاملی که منجر به جذب سپرده بیشتر میشود، نیست و نوع ارائه سرویس و خدمات میتواند به جذب سپرده بیشتر کمک کند.
وی افزود: سعی بانک مرکزی بر این است که بانکها بتوانند نقدینگی مورد نیاز را تا حدی که ممکن است از محل افزایش سپرده و محل وصولی مطالبات گذشته و تسهیلاتی که قبلا پرداخت شده منابع جدیدی را ایجاد کنند، تا کمکی باشد برای اینکه چرخ تولید به حرکت درآید.
سیف در این باره که با توجه به سوددهی سایر بازارها مردم کمتر در بانکها سپردهگذاری میکنند، افزود: ما در دوره گذار از یک شرایط نامناسب به سمت تعادل لازم در اقتصاد هستیم، از این رو طبیعتا باید به تدریج به شرایط مطلوب برسیم.
رییسکل بانک مرکزی در ادامه درباره تسویه بدهی تولیدکنندگان با ارز ۱۸۰۰ تومان نیز گفت: منابع ریالی تسویه بدهی تولیدکنندگان با ارز ۱۸۰۰ تومانی باید تامین و در بودجه سالانه لحاظ شود.
ارسال نظر