این بخش ارزآوری بسیاری بالایی دارد. بیش از ۷۰‌درصد ارزآوری برخی از کشورهای اروپایی از طریق خدمات است. صفری اضافه کرد: برای حفظ و توسعه بازارهای صادراتی و جدید نیازمند بر‌‌گزاری این دست از نمایشگاه‌‌‌‌‌‌‌ها هستیم. معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امورخارجه در مورد حضور عربستان در این نمایشگاه، اظهار کرد: در حال آماده‌سازی سرکنسولگری و سفارتخانه‌‌‌‌‌‌‌ها در عربستان و ایران هستیم. هیات تجاری هم از عربستان به ایران سفر خواهد کرد. البته از ایران هم هیات‌‌‌‌‌‌‌هایی به عربستان اعزام می‌شوند. در اجلاس بانکداری اسلامی نیز وزیر اقتصاد ما حضور می‌‌‌‌‌‌‌یابد. تجار عربستانی در این نمایشگاه حضور می‌یابند. صفری در مورد انعقاد قرارداد در نمایشگاه توانمندی‌‌‌‌‌‌‌های صادراتی ایران تصریح کرد: در نمایشگاه روسیه ۷۵۰‌میلیون دلار قرارداد منعقد شد  که حدود ۱۰۰‌میلیون دلار اجرایی شده‌است. حال در این نمایشگاه که ۶۰ کشور حضور می‌یابند انعقاد یک‌میلیارد دلار قرارداد دور از ذهن نیست. او در مورد تامین زیرساخت‌ها با بیان اینکه باید روزبه‌روز خود را توسعه دهیم، گفت: وضعیت نسبت به قبل بهتر شده‌است. خطوط کشتیرانی را به آمریکای‌لاتین و غرب‌آفریقا کشیده‌ایم. این مقام مسوول افزود: همچنین قبلا تنها راه عبور کالاهای ایرانی به روسیه مسیر آستارا- رشت بود که قدمت ۷۰‌ساله داشت. هم‌اکنون مسیر دریای خزر راه افتاده و حرکت کشتی‌‌‌‌‌‌‌های رو-رو در بندر انزلی تا دو ماه آینده  راه می‌افتد.

افزایش مقاصد و گروه کالاهای صادراتی

معاون سازمان توسعه‌تجارت نیز در این مراسم گفت: پنجمین دور از این نمایشگاه بعد از چند سال‌وقفه برگزار می‌شود. مهدی ضیغمی افزود: این نمایشگاه از آن دست از نمایشگاه‌‌‌‌‌‌‌هایی است که کشورهای درحال‌توسعه برای نمایش دستاوردهای صادراتی خود برگزار می‌کنند و دولت حداقل هزینه‌های اقامت و... را بر عهده می‌گیرد و از تجار برای حضور دعوت می‌کند و به تسهیل افزایش صادرات کمک می‌کند. او تصریح کرد: با توجه به اینکه حجم اصلی کالاهای صادراتی و مقاصد صادراتی کشور محدود است، هدف از بر‌‌گزاری این نمایشگاه افزایش مقاصد و گروه کالاهای صادراتی است. جلسات بی‌‌‌‌‌‌‌.تو.بی را نیز پیگیری کردیم، بنابراین آمادگی برای برقراری ارتباط با تجار را داریم، بنابراین افزایش پیچیدگی صادرات و تنوع‌بخشی در دستور کار است. ضیغمی اظهار کرد: ۱۲‌گروه کالایی در این نمایشگاه عرضه خواهند شد که از جمله آنها می‌توان به پتروشیمی، دانش‌بنیان، پزشکی و تجهیزات پزشکی، ساختمان، لوازم‌خانگی، صنعت، مواد غذایی و کشاورزی، چرم، صنایع‌دستی، انرژی و خدمات فنی و مهندسی اشاره کرد. او افزود: بر‌‌گزاری این نمایشگاه به‌منظور تسهیل حرکت بخش‌خصوصی از طریق حمایت و توسعه صادرات است. کالاهای با ارزش‌افزوده بالاتر در این نمایشگاه عرضه خواهند شد. ضیغمی در مورد حضور کشورهای حاشیه خلیج‌فارس اظهار کرد: در حوزه خلیج‌فارس کشورها در قالب مقامات همچون وزیر تجارت یا تجار عالی‌رتبه شرکت می‌کنند. او در مورد حضور کشورهای اروپایی با بیان اینکه  بالای ۱۰۰ دعوت‌نامه فرستادیم، تصریح کرد: از کشورهای اروپایی دعوت کردیم ولی تمرکزمان را روی کشورهای اروپای غربی نگذاشته‌ایم.  این مقام مسوول گفت: در این نمایشگاه کشورهایی حضور دارند که ارتباط تجاری چندانی با آنها نداشتیم.

 این نمایشگاه برای سال‌بعد می‌تواند میزبان ۵ تا ۱۰‌هزار تاجر خارجی باشد اما در تهران این ظرفیت را نداریم، بنابراین از الان روی بهبود زیرساخت‌های شهری باید تمرکز کنیم.