تهدیدات بی‌سابقه  القاعده یمن علیه مقامات آمریکایی

در حالی که حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه همچنان ادامه دارد و تبعات آن جهان را به لرزه درآورده، رهبر شاخه القاعده در یمن با انتشار پیامی، تهدیداتی بی‌سابقه علیه مقام‌های آمریکایی و چهره‌های مطرح جهانی مطرح کرد.

این پیام ویدیویی نیم‌ساعته که از سوی هواداران القاعده در شبه‌جزیره عربستان منتشر شد، حاوی فراخوانی برای «گرگ‌های تنها» به منظور اجرای عملیات ترور علیه رهبران منطقه‌ای و جهانی بود. به گفته العولقی، این اقدام پاسخی به جنایات صورت‌ گرفته در غزه است.

در بخش‌هایی از این ویدیو، تصاویری از دونالد ترامپ، ایلان ماسک، «جی‌دی ونس»، معاون رئیس‌جمهور آمریکا، «مارکو روبیو»، وزیر امور خارجه آمریکا و «پیت هگست»، وزیر دفاع این کشور به همراه لوگوهای شرکت‌های متعلق به ایلان ماسک، از جمله تسلا، به نمایش درآمد.

العولقی در سخنان خود تأکید کرد: پس از آنچه برای مردم ما در غزه رخ داده و همچنان رخ می‌دهد، دیگر هیچ خط قرمزی وجود ندارد. رفتار متقابل اکنون مشروع است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.