قالیباف به جنتی لوح تقدیر داد+ عکس

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس در همایش ملی «خادمان حضور» با اهدای لوح تقدیری از خدمات و زحمات آیت‌الله احمد جنتی به انقلاب اسلامی و مردم کشورمان قدردانی کرد. ایشان بیش از چهار دهه در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و سایر عرصه‌های سیاسی و حکومتی فعالیت داشته است.

همچنین حجت الاسلام موسی‌پور رئیس شورای هماهنگی تبیلغات اسلامی لوح تقدیری به به قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی به پاس خدماتش در عرصه‌های مختلف نظام و حمایت‌های از این شورا به نمایندگی از خانواده بزرگ شورای هماهنگی تبیلغات اسلامی تقدیم کرد.

خبر مرتبط
قالیباف: بدون مردم نمی‌توانیم انقلاب را حفظ کنیم/ باطل‌السحر همه توطئه‌های دشمنان ما، مردم هستند

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اگر دنبال انقلابی‌گری هستیم، باید به همه مردم توجه کنیم و مردم را تکه تکه نکنیم و دسته‌بندی نکنیم و به گونه‌ای رفتار نکنیم که عامه و توده مردم پراکنده شوند که این خلاف دیانت و سیاست ماست.

در این مراسم حمیدرضا حاجی بابایی نایب رئیس اول مجلس به عنوان رئیس ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی، علی نیکزاد نایب رئیس دوم مجلس، مرتضی آقاتهرانی رئیس کمیسیون فرهنگی، ابراهیم عزیزی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، غلامرضا تاجگردون رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس و همچنین تعدادی از وزرای دولت چهاردهم حضور داشتند.

63327486

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.