عکس‌ها و ویدئو‌های موجود در این دو اکانت برای همیشه و بدون تغییر باقی خواهند ماند و از این پس کسی امکان ورود به اکانت و ایجاد تغییر را نخواهد داشت.

 

BEYuTSIuDX9X

این مطلب برایم مفید است
121 نفر این پست را پسندیده اند