هدف بخش «سایتخوان دنیای اقتصاد» گسترش اطلاعرسانی است و انتشار این مطلب به معنی تأیید محتوای آن نیست.
به این شهرها سفر کنید ۵۰۰ هزار تومان جریمه می شوید
باشگاه خبرنگاران جوان :
سردار حسینی گفت: علاوه بر جلوگیری از ورود خودروهای غیر بومی به شهرهای اعلام شده رانندگانی که به این مصوبه توجه نکنند مبلغ پانصد هزار تومان جریمه برای پلاک خودرو آنان منظور خواهد شد.
سردار حسینی جانشین پلیس راهور ناجا گفت: برابر مصوبه امروز کمیته امنیتی_ انتظامی وزارت کشور از روز شنبه تردد خودروهای غیر بومی به استانهای مازندران، گیلان و گلستان ممنوع شد.
تردد خودروهای غیر بومی به شهرهای هدف شامل مشهد، اصفهان، شیراز، بندرعباس، بوشهر، جزیره قشم و کیش به دلیل مسافر پذیر بودن از تاریخ (شنبه آینده) اعلام شده ممنوع است.
علاوه بر جلوگیری از ورودخودروهای غیر بومی به شهرهای اعلام شده رانندگانی که به این مصوبه توجه نکنند مبلغ پانصد هزار تومان جریمه برای پلاک خودرو آنان منظور خواهد شد.