هدف بخش «سایتخوان دنیای اقتصاد» گسترش اطلاعرسانی است و انتشار این مطلب به معنی تأیید محتوای آن نیست.
مخالفت گزینه مشاور امنیت ملی بایدن با تروریستی اعلام کردن انصارالله
فارس :
«جیک سالیوان» گزینه مشاور امنیت ملی دولت «جو بایدن» رئیسجمهور منتخب آمریکا، با تصمیم دولت کنونی این کشور برای تروریستی اعلام کردن جنبش «انصارالله» یمن مخالفت کرد.
سالیوان بامداد یکشنبه در صفحه توئیتر خود نوشت: «فرماندهان حوثی باید پاسخگو باشند اما اعلام کل سازمان [انصارالله به عنوان تروریستی]، فقط درد و رنج بیشتری به مردم یمن تحمیل کرده و دیپلماسی حیاتی برای پایان دادن به جنگ را عقب میاندازد».
وی این توئیت را در ابراز موافقت با اظهار نظر سناتور «تاد یانگ» در مخالفت با تروریستی خواندن انصارالله منتشر کرد. یانگ در توئیتی گفته بود: «تصمیم مایک پامپئو (وزیر خارجه آمریکا) برای اعلام کردن جنبش حوثیها در یمن به عنوان یک سازمان تروریستی، گام اشتباه دیگری در رویکرد نادرست ایالات متحده در مناقشه یمن است».