بنابر اعلام پلیکان پرواز آسیا، در ادامه نکات مهم در مورد اخذ ویزای اندونزی را می‌خوانیم.

۱- بهتر است صدور بلیط و رزرو هتل پس از صدور و دریافت ویزا انجام گیرد، لذا هر گونه خسارت احتمالی به موجب عدم صدور روادید بر عهده مسافر می‌باشد.

۲- مسئولیت چک کردن نام، نام خانوادگی، تاریخ اعتبار و نوع و محتویات ویزا در هنگام دریافت ویزا برعهده مسافر خواهد بود.

۳- ایجاد هرگونه تغییر در قیمت‌های ویزای اندونزی به موجب نوسانات ارزی و یا گران شدن نرخ ویزا از سوی سفارت بر عهده مسافر خواهد بود.

۴- صاحب گذرنامه در صورت نیاز به حضور در سفارت باید در ایران باشد.

۵- کنترل و چک کردن مدارک مسافر بر عهده آژانس مسافرتی درخواست کننده است.

۶- داشتن پاسپورت با حداقل ۷ ماه اعتبار بر عهده مسافر می‌باشد.

۷- نشانی و تلفن محل سکونت و محل کار مسافر الزامی است.

۸- در ویزای گروهی اندونزی افراد باید با هم ورود و خروج کنند.

۹- تمامی هزینه ویزا پیش از اقدام دریافت می‌شود.

۱۰- ویزای تجاری تنها در ایام نمایشگاه اندونزی اقدام می‌شود.

۱۱- ارسال مدارک و درخواست ویزا به منظور پذیرش کلیه موارد بالا است.

مشاهده قیمت و شرایط اخذ ویزای اندونزی

نکاتی در مورد ویزا توریستی اندونزی

ویزای توریستی اندونزی از لحظه صدور دارای ۳ ماه اعتبار بوده و مسافر پس از ورود به مدت ۱۴ روز اجازه اقامت در کشور اندونزی را دارد.

مسافر با استفاده از ویزای توریستی اندونزی نمی‌تواند در این کشور به کار و یا تحصیل مشغول شود. همچنین امکان تمدید ویزای توریستی نیز وجود نخواهد داشت.

اخذ ویزای اندونزی در سفارت تهران بین ۷ تا ۱۰ روز کاری زمان خواهد برد.

قیمت ویزا توریستی اندونزی

قیمت ویزا توریستی کشور اندونزی ۷۰ دلار می‌باشد.

قیمت و روش و شرایط اخذ ویزای کشور اندونزی (توریستی / کار / تحصیلی) با هم تفاوت دارد؛ لذا به منظور آگاهی دقیق از مبلغ ویزا با آژانس مسافرتی پلیکان پرواز آسیا در تماس باشید.

 

این مطلب برایم مفید است
2 نفر این پست را پسندیده اند