با قابلیت جدید می‌توان استوری را با کاربرانی که می‌خواهید، به اشتراک گذاشته و مانع از دیدن استوری توسط سایرین شوید.

لیست کردن فالوورها برای به اشتراک‌گذاری استوری به‌طور خصوصی با افرادی که می‌خواهید، بخشی از ویژگی جدید در اینستاگرام است تا کاربران احساس امنیت خاطر بیشتری کنند.

کاربران اینستاگرام تلاش می‌کنند تا فالوورهای زیادی داشته باشند اما مخاطب غریبه اغلب برایشان دردسرساز می‌شود و به همین خاطر دوست دارند تنظیماتی داشته باشند تا حریم خصوصی‌شان نیز حفظ شود.

لیست کردن دوستان واقعی از فالوورهای معمولی کاری است که در قابلیت جدید به آن پرداخته‌شده است و ایجاد یک حلقه درونی از دوستان برای به اشتراک‌گذاری استوری و محتوای موردنظر می‌تواند جذابیت این شبکه اجتماعی را بیشتر کند.

هنگام ایجاد استوری شما با آیکون Close Friends روبرو شده و می‌توانید افراد موردنظر را به آن اضافه کنید. پست جدید شمارا فقط افرادی که در این فهرست اضافه شدند، می‌توانند مشاهده کنند.