هدف بخش «سایتخوان دنیای اقتصاد» گسترش اطلاعرسانی است و انتشار این مطلب به معنی تأیید محتوای آن نیست.
مدیر مسئول روزنامه شرق به زندان منتقل شده است
حسن حیدری در گفتوگویی درباره انتشار خبری درخصوص بازداشت مهدی رحمانیان، مدیر مسئول روزنامه شرق عنوان کرد: درج مطلبی در این روزنامه و تقسیمبندی خانمهای شهرک شهید رجایی مشهد که در آن یک دسته را «فاحشه» خطاب کرده بودند باعث جریحهدار شدن احساسات آنها و شکایت از این فرد شد.
وی متذکر شد: از طریق دادستانی به ایشان اطلاع دادیم که این موضوع را جبران نمایند و در داخل سازمان خودشان پیگیری و با فرد خاطی برخورد کنند. چنین مسئلهای اتفاق نیفتاد و در صورتیکه درصدد جبران آن مطلب بر میآمدند خروجی امروز این نمیشد.
وی اظهار کرد: در این جلسات به دلیل اینکه شکایت شاکی خصوصی، جلسه تحقیقی و قوانین جزایی حاکم بود. طبیعتا قرار تامین برای افراد صادر می شود و در صورتی که تامین نشود بازداشت ادامه خواهد داشت. طبیعتا مدیر مسئول روزنامه شرق می بایست اکنون در زندان باشند.
ارسال نظر