کاربران این شبکه اجتماعی می‌توانند در فهرست شماره تماس‌‌‌‌های خود مواردی را انتخاب کنند که تمایلی ندارند «آخرین بازدید» برای آنها نشان داده شود. درحال‌حاضر واتس‌اپ برای این قابلیت فقط ۳ گزینه دارد؛ کاربر می‌تواند به همه اجازه دهد آخرین بازدید او را ببینند، یا آنکه افرادی که شماره تماس آنها در موبایل کاربر ذخیره است قادر به دیدن «آخرین بازدید» وی هستند. گزینه سوم «آخرین بازدید» را برای همه حذف می‌‌‌‌کند.

با کمک این تغییر کاربران می‌توانند در قبال همکاران، روسا و غیره حریم خصوصی خود را حفظ کنند. البته می‌توان با افزودن بخش‌های دیگری این قابلیت را ارتقا داد تا به‌جای فیلتر کردن افراد ناخواسته، «آخرین بازدید» فقط با اشخاص خاصی به اشتراک گذاشته شود. در حال‌حاضر تغییرات «آخرین بازدید» هنوز در مرحله آزمایش است و روی تعداد محدودی از دستگاه‌ها اجرا می‌شود. زمان رسمی برای عرضه ویژگی اعلام نشده است.

 

این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند