طبق اعلام توییتر، کاربران برای سافت‌بلاک یک دنبال‌کننده باید ابتدا به پروفایل خود مراجعه کرده و پس از انتخاب دنبال‌کنندگان (Followers)، روی منوی سه نقطه‌ای که در کنار نام کاربر دنبال‌کننده وجود دارد، کلیک کنند. در اینجا باید گزینه Remove this Follower را انتخاب کنند که در این حالت، دنبال‌کننده حذف‌شده از این تغییر باخبر نخواهد شد. قابلیت بلاک نرم با بلاک متفاوت است، چراکه با حذف یک دنبال‌کننده از طریق این ویژگی جدید، کاربر قادر به مشاهده توییت‌هایتان در تایم‌لاین خود نخواهد بود اما همچنان می‌تواند پیام دایرکت ارسال کند یا در صورت تمایل، بار دیگر شما را دنبال کند. این قابلیت، به نسبت روش پیشین که همان بلاک و آنبلاک کردن است، ساده‌تر به‌نظر می‌رسد.

 

این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند