در سیستم‌ها‌ی رومیزی یا همان دسکتاپ نیز گزینه‌ها‌ی حذف تاریخچه جست‌وجو شامل حذف خودکار، هر سه ماه یک‌بار، هر ۱۸ماه یک‌بار و هر ۳۶ ماه یک‌بار می‌شود که به‌صورت پیش‌فرض، گزینه ۱۸ ماه انتخاب شده است. البته امکان حذف سوابق جست‌وجو به‌صورت دستی نیز فراهم شده است. به گفته گوگل، زمانی که گزینه Web and App Activity در بخش تنظیمات فعال باشد، تمام ‌فعالیت‌ها‌ی کاربر در فضای وب و جست‌وجوهایش به‌منظور ارائه تجربه‌ای «شخصی‌شده» ردیابی می‌شود. اگرچه حذف تاریخچه می‌تواند آرامش خاطر را برای کاربران به‌دنبال داشته باشد، اما باید به این نکته نیز توجه داشت که ممکن است شما را از قابلیت‌ها‌یی که دیگر کاربران با توجه به سوابق جست‌وجوی خود از آن بهره می‌برند، محروم کند. به هر روی، توصیه می‌شود که حتی‌الامکان از پاک‌کردن این اطلاعات خودداری شود و تنها در مواقعی که واقعا احساس می‌کنید نیازی نیست تا گوگل، نتایج جست‌وجوهای شخصی‌تان را در خاطر داشته باشد، از آن استفاده کنید.

این مطلب برایم مفید است
6 نفر این پست را پسندیده اند