سپس در این صفحه ‌‌می‌تواند پیام‌‌ها یا حتی تصاویری را برای شخص مقابل ارسال کند. در اینجا، بعد از خروج از صفحه چت، پیام‌‌ها به‌صورت خودکار حذف خواهند شد. البته تنها در یک صورت جای نگرانی است که شخص مقابل، از پیام‌‌ها و تصاویر در این صفحه اسکرین‌شات بگیرد.

البته این ویژگی در صفحه پیام‌‌های محوشونده تعبیه شده که در صورت ثبت اسکرین‌شات، شخص مقابل از این مساله با خبر خواهد شد. اینستاگرام این ویژگی را برای جلوگیری از سوءاستفاده‌‌های احتمالی از اعتماد کاربران نسبت به طرف مقابل اضافه کرده است. به‌نظر ‌‌می‌رسد آن دسته از کاربرانی که اکانت اینستاگرام و فیس‌بوک مسنجر خود را لینک کرده‌اند، به این قابلیت دسترسی پیدا کرده‌اند. در تست‌‌های به‌عمل آمده از کاربرد Vanish Mode، مشخص شد که بعد از اسکرین‌شات گرفتن، یک نوتیفیکیشن ظاهر خواهد شد. حتی اگر کاربر درحالت هواپیما نیز از مکالمات، اسکرین‌شات بگیرد، بعد از برقراری اتصال اینترنت، این نوتیفیکیشن برای شخص مقابل ارسال خواهد شد. اضافه شدن این قابلیت به اینستاگرام ‌‌می‌تواند بیش از پیش بر محبوبیت این اپلیکیشن بیفزاید و آن را به پلت‌فر‌‌می ‌با قابلیت‌‌های متنوع‌تر از قبل تبدیل کند.

 

این مطلب برایم مفید است
52 نفر این پست را پسندیده اند