سخنگوی واتس‌اپ در این باره توضیح داد: «ما ابتدا با هفت روز شروع کردیم، چراکه فکر می‌کنیم می‌تواند این اطمینان خاطر را به کاربران بدهد که چت‌های آنها دائمی ‌نخواهند بود. همچنین در این هفت روز، کاربران با مراجعه بعدی به چت خود به یاد خواهند آورند که در مورد چه موضوعی در حال گفت‌وگو بودند. در واقع، در این مدت، اطلاعاتی همچون لیست خرید  یا آدرس یک فروشگاه برای هفت روز باقی خواهند ماند و سپس حذف خواهند شد.» در قابلیت پیام‌های محوشونده واتس‌اپ، تصاویر و ویدئوها نیز بعد از هفت روز از صفحه هر دو کاربر پاک خواهند شد. بنابراین کاربران می‌توانند قبل از حذف شدن خودکار، از پیام‌ها اسکرین‌شات گرفته  یا در جایی دیگر کپی کنند. در حال حاضر پیام‌های محوشونده واتس‌اپ به‌صورت عمومی‌عرضه نشده، اما طی چند روز آینده در دسترس کاربران خواهد رسید. با دریافت این قابلیت، کاربران می‌توانند آن را به‌صورت یک گزینه جدید در قسمت کانتکت (مخاطب) برای هر یک از دوستان خود در واتس‌اپ مشاهده کنند. به گفته واتس‌اپ، با فعال کردن این قابلیت، پیام‌های قدیمی‌ حذف نخواهند شد و بعد از فعال کردن، روی پیام‌های جدید اعمال خواهد شد.

 

این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند