کاربرانی که این ویژگی برای آنها فعال شده است ادعا می‌کنند زمانی که اپلیکیشن Messages را باز می‌کنند یک نوتیفیکیشن برای آنها نمایش داده می‌شود که یکسری تنظیمات جدید را اعلام می‌کند و متن این پیام به این شرح است: «برای محافظت در برابر پیام‌های اسپم، برخی از اطلاعات پیام شما، نه همه اطلاعات، برای گوگل ارسال شده است.» البته این ویژگی محافظت در برابر پیام‌های اسپم را می‌توان از منوی اصلی تنظیمات سیستم عامل اندروید فعال یا غیرفعال کرد.» طبق اطلاعات منتشر شده در صفحه پشتیبانی گوگل، زمانی که این ویژگی فعال می‌شود، اطلاعاتی که از کاربر برای گوگل ارسال می‌شود به هیچ وجه شامل محتوای پیام یا شماره ارسال‌کننده پیام نمی‌شود. این ویژگی در مقایسه با حالتی که کاربر مستقیما یک پیام را به‌عنوان اسپم برای گوگل ارسال می‌کند متفاوت است، چراکه در این حالت تمامی محتوای پیام اسپم برای گوگل ارسال می‌شود. در کل اگر خیلی به این سرویس جدید گوگل اعتماد ندارید می‌توانید آن را غیرفعال کرده یا از سرویس‌های پیام‌رسان رمزگذاری شده استفاده کنید.