هم اکنون آزمایش‌های این ویژگی در حال اجرا است. پیش از این فقط اگر پروفایل کاربران Private بود، کاربران می‌توانستند فالوئرهای خود را حذف کنند. در غیر این صورت آنها تنها قادر به مسدود کردن برخی حساب‌های کاربری خاص بودند. ویژگی «حذف فالوئر» که چندماه است درباره آن شایعاتی منتشر می‌شود، علامت x را کنار نام کاربری فرد نشان می‌دهد. به این ترتیب صاحب حساب کاربری می‌تواند به‌طور دستی اجازه ندهد کاربران مورد نظر او را فالو کنند. با کلیک روی x پنجره‌ای باز می‌شود که حاوی دو گزینه «حذف» و«لغو» است. همچنین این پیام نیز مشاهده می‌شود: اینستاگرام به کاربر اطلاع نمی‌دهد که از فهرست فالوئرهای شما حذف شده است.