گوگل به‌طور پیش‌فرض هرآنچه که کاربر جست‌وجو کند و در پلت‌فرم پخش ویدئو به نمایش درآید را ثبت می‌کند. این فرآیند برای شخصی‌سازی پیشنهاد ویدئوها و بهبود تبلیغات هدفمند ارائه می‌شود.  به هرحال مواقعی که فرد تمایلی ندارد جست‌وجو برای یک ویدئوی خاص در تاریخچه گوگل ثبت شود، می‌تواند از حالت Incognito استفاده کند. در این حالت قابلیت ردیابی گوگل خاموش می‌شود. هرچند این ویژگی هنوز هم به ISP‌ها اجازه می‌دهد تمام فعالیت‌های کاربر را رصد کنند. درهمیـــن راسـتا یوتیوب نیــز حالت Incognito را برای دستگاه‌های اندروید فعال کرده است. این ویژگی بخشی از نسخه جدید یوتیوب است که از هم‌اکنون در گوگل پلی‌استور وجود دارد. برای فعال‌سازی حالت Incognito در یوتیوب کاربر باید روی آواتار حساب کاربری خود در سمت راست موبایل یا تبلت کلیک کند تا منو اصلی باز شود. در این بخش گزینه Turn on Incognito را روشن کند. فعال‌سازی این ویژگی قابلیت بررسی پیام‌های ورودی، نوتیفیکیشن‌ها و ویدئوهای آپلود شده را برای کاربر مسدود می‌کند. هنگامی‌که وضعیت Incognito  روشن شد، یک لوگوی کوچک با کلاه و عینک در گوشه صفحه نمایش داده می‌شود.