۱. تیم تشکیل دهید

 برای اینکه بتوانید ساختاری مناسب برای وب‌سایت خود ترسیم کنید و به اهدافی که دارید برسید، لازم است تیمی از مدیران، کارشناسان و مشاوران تشکیل دهید. این تیم باید بر اساس محصول، استراتژی‌های فروش یا بازاریابی، فرآیندهای داخلی سازمان، اصول فنی طراحی سایت، سئو و قوانین دیجیتال مارکتینگ به ایده‌پردازی درباره وب‌سایت مورد نظر بپردازند.

۲. شناخت کامل و دقیق از نیازمندی‌ها

 شاید لازم باشد همراه با تیم‌تان ساعت‌ها فکر کنید، ایده‌های گوناگون را بررسی کنید و آنها را روی کاغذ یا یک تخته‌ بنویسید. شما باید پیش از اقدام به سفارش سایت به درک دقیقی از آنچه می‌خواهید برسید. به جزئیات وب‌سایت خود فکر کنید تا در زمان سفارش ابهامی بین شما و طراحان باقی نماند. برای مثال اگر در نظر دارید در صفحه «ارتباط با ما» در وب‌سایت خود یک فرم قرار دهید به تمام بخش‌های آن فرم فکر کنید؛ می‌خواهید چه اطلاعاتی را دریافت کنید، شیوه و ترتیب دریافت اطلاعات چگونه باشد و پس از ارسال پیام از سوی کاربر، چه پیغامی برای او نمایش داده شود. باید بررسی کنید که هر بخش از سایت چه نیاز تجاری شما را برآورده خواهد کرد و وجود چه بخش‌هایی الزامی یا اختیاری است. یک تیم نیاز دارد تا برای سایتی با سایز کوچک حداقل ۴۰ ساعت در خصوص اهداف به بحث و تبادل نظر بپردازند.

۳. افراد یا شرکت‌های خبره را در زمینه طراحی سایت پیدا کنید

 اگر به‌دنبال بهبود یا ارتقای شرایط تجاری خود هستید باید در هر زمینه‌ای شرکای تجاری مناسبی را انتخاب کنید. سفارش سایت هم از این قاعده مستثنا نیست و انتخاب فرد یا شرکت طراح وب‎سایت از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. به یاد داشته باشید ارتباط شما با طراح سایت‌تان یک رابطه پایدار است و پس از دریافت سایت تمام نمی‌شود. طراح ضمن تسلط بر UI، UX و دیجیتال مارکتینگ، باید در پیگیری و رفع خطاهای احتمالی سایت، اضافه کردن موارد جدید، مشاوره برای ارتقای سایت و ارائه راهکارهای مناسب برای توسعه یا حل هر مشکلی در کنارتان باشد. بهتر است طراح سایت‌تان سررشته‌ای از صنعت گردشگری داشته باشد و بتواند دغدغه‌ها و اصطلاحات خاصی که شما به آن نیاز دارید را درک کند. علم بر ادبیات گردشگری به شما و طراح کمک می‌کند که زودتر به رهیافت جامعی دست بیابید و بی‌شک وب‌سایتی متفاوت و موفق‌تر نتیجه‌ این همکاری خواهد بود. پس از یافتن افراد یا شرکت مناسب، آنچه در جلسات تیم‌تان به‌دست آمده است را به طراح بسپارید. طراح سایت شما پس از دریافت این اطلاعات احتمالا درخواست جلساتی با تیم‌تان را هم خواهد داشت تا به یک زبان مشترک دست پیدا کنید.

۴. بازاریابی محتوا را جدی بگیرید

 یکی از دلایل مهم داشتن وب‌سایت برای شرکت‌های گردشگری، بالا رفتن در سئو است. سئوی سایت است که در واقع تعیین می‌کند نسبت به سایرین در کجای صفحات جست‌وجوی وب قرار بگیرید و این امر در بحث دیجیتال مارکتینگ از اهمیت بسیاری برخوردار است.از سوی دیگر، اگر جایگاه خوبی در بین رقبایتان می‌خواهید، باید بحث تولید محتوا را از ابتدا جدی بگیرید. ایجاد متن‌های اصولی، توجه به کلمات کلیدی، شناخت نیاز روز جامعه‌ هدف و رعایت قوانین نگارش و درست‌نویسی بخشی از اصولی است که می‌تواند در رتبه یا سئوی سایت‌تان تاثیرگذار باشد. پیش از تحویل گرفتن سایت؛ برنامه مدونی برای تولید، پایش و ارتقا محتوای سایت‌تان تدوین کنید. یک ساختار سازمانی و جدی برای آن در نظر بگیرید و در ادامه برای تولید محتوای شبکه‌های اجتماعی و ایمیل مارکتینگ هم فکر کنید. رقابت بسیار نزدیکی در دنیای بازاریابی محتوا وجود دارد و اگر می‌خواهید صفحات سایت شما با دیگران فرق داشته باشد حتما باید از نیروهای کاردان کمک بگیرید.

۵. به‌صورت مداوم سایت را بهبود ببخشید

 از زمانی که وب‌سایت را تحویل می‌گیرید، ممکن است بین ۶ ماه تا دو سال زمان نیاز باشد تا سرمایه‌ای که برای وب‌سایت گذاشته‌اید بازگردد. در این مدت باید صبور باشید، طبق برنامه‌ دقیق پیش بروید، هزینه کنید، توسعه دهید و برای نتیجه گرفتن همواره بازار و حرکات رقبا را بررسی کنید. تیمی که در ابتدا ایجاد کرده‌اید را رها نکنید و با آنها جلسات دوره‌ای برگزار کنید. اگر به این نتیجه رسیدید که وب‌سایت شما نیاز به تغییر دارد از تغییرات نترسید و با استراتژی جدیدی وارد میدان شوید.