ایرانول، پیشتاز رشد سوددهی در روانکاران

مجمع عمومی عادی سالانه سال مالی منتهی به ۳۰ اسفندماه ۱۳۹۵ شرکت نفت ایرانول با حضور صاحبان بیش از ۹۴ درصدسهام روز شنبه سوم تیر ماه در سالن تلاش وزارت کار برگزار شد. شرکت نفت ایرانول با اعمال مدیریت حرفه‌ای، علمی و کارآ، یکی از بهترین مجامع خود را در سال‌های اخیر برگزار کرد و توانست لبخند رضایت و شادی را بر لبان سهامداران خرد و کلان خود بنشاند. این مجمع که به ریاست آقای خالق و نظارت آقایان دیانت و پرتوی برگزار شد علاوه‌بر تصویب صورت‌های مالی با توجه به گزارش عملکرد مدیر عامل شرکت با ثبت بالاترین رشد سوددهی بین شرکت‌های تولید روغن (روانکار) در کشور و افزایش ۳۹ درصدی سود خالص سال نسبت به سال قبل از مبلغ ۱۴۵ میلیارد تومان در سال ۹۴ به مبلغ ۲۰۳ میلیارد تومان در سال ۹۵ که ناشی از کاهش اساسی هزینه‌های مالی و بهای تمام‌شده فروش، تغییر در سیاست‌های فروش و درآمد حاصل از فروش ساختمان مازاد شرکت بود، موجب تحقق EPS هر سهم به مبلغ ۲۰۲۵ ریال شد و مصوب شد مبلغ ۱۸۰۰ ریال معادل ۸۹ درصد از سود تحقق‌یافته بین سهامداران تقسیم شود. همچنین روزنامه اطلاعات به‌عنوان روزنامه رسمی شرکت و موسسه حسابرسی هشیار بهمند به‌عنوان حسابرس و بازرس قانونی برای سال ۱۳۹۶ انتخاب شدند. مجمع ایرانول که با استقبال بی‌نظیر سهامداران برگزار شد، پس از طرح سوالات درخصوص عملکرد شرکت و پاسخ اعضای هیات‌مدیره، با تقدیر سهامداران از عملکرد مدیر عامل و اعضای هیات‌مدیره به پایان رسید.

پیام هیات‌مدیره

خداوند متعال را شاکریم که توانستیم پس از یک سال تلاش و کوشش مجموعه شرکت نفت ایرانول، مجددا گرد هم آییم تا بار دیگر بر مسوولیت اصلی خود که همانا پاسخگویی به محضر شما سهامداران گرامی است که همواره حمایت خود را با حضورتان اعلام کرده‌اید، تاکید کنیم.شرکت نفت ایرانول، از شرکت‌های پیشگام در تولید انواع روانکار در ایران است که در جهت کسب سهم بازار در رقابت با سایر شرکت‌های روغن‌سازی و از طریق افزایش تنوع محصول و با کیفیت بالا فعالیت می‌کند.تلاش مجموعه بر این است تا با تمرکز بر استراتژی تنوع‌بخشی به محصولات، بهینه‌سازی فرآیندهای تولیدی و نیز نوآوری در حوزه بازاریابی و فروش از طریق آگاهی از نیازها و خواسته‌های بازار و مشتریان در صنعت روانکاری سرآمد باشد، در همین راستا در جهت برآورده کردن انتظارات مشتریان در بازار رقابتی با به کارگیری آخرین استانداردها و بازسازی زیرساخت‌ها و خطوط تولیدی حرکت می‌کند. با توجه به نامگذاری سال پیش رو از سوی مقام معظم رهبری به «سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» هدف‌گذاری شرکت نفت ایرانول کمک به اشتغال‌زایی در کشور و کاهش خام‌فروشی و تولید هر چه بیشتر محصولات نهایی است که افزایش فروش محصولات نهایی صادراتی در سال ۱۳۹۵ نسبت به سال ۱۳۹۴ موید این موضوع است. برای تحقق این هدف، با استفاده از دانش و تجربیات متخصصان ایرانی تا پایان سال ۱۳۹۵ بخش عظیمی از پروژه مخازن در بندر امام خمینی(ره) و نیز تولید روغن‌نهایی در پالایشگاه روغن‌سازی آبادان پس از ۳۶ سال، از محل منابع موجود در داخل کشور به انجام رسیده و با اتکا به خداوند متعال در سال ۱۳۹۶ به بهره‌برداری کامل خواهد رسید. در پایان امیدواریم در سایه عنایات الهی و بهره‌مندی از دانش و همفکری تمامی کارکنان شرکت که شایسته تشکر و قدردانی هستند و استفاده از رهنمودهای سهامداران گرامی بر مشکلات و موانع متعدد پیش روی مجموعه شرکت نفت ایرانول فائق آییم و در جهت رشد و تعالی شرکت و ایران اسلامی عزیزمان گام‌های اساسی برداریم.

دستاوردهای مهم شرکت و ثبت رکورد‌های مختلف در سال 1395

۱- ثبت بالاترین رشد سوددهی در میان شرکت‌های تولید روغن روانکار در کشور و رشد ۳۹درصدی سود خالص سال نسبت به سال قبل.

۲- افزایش سهم حداقل ۴ درصدی در حوزه بازار فروش داخل در میان شرکت‌های داخلی با شرایط رقابت کامل و رسوخ در بازار با توجه به تاثیرات مولفه‌های کلان اقتصادی ناشی از تعمیق رکود اقتصادی در سال ۱۳۹۵ در قالب وضعیت مالی اکثر قریب به اتفاق شرکت‌ها در کشور.

۳- ثبت رکوردهای بیشترین افزایش فروش مقداری، ریالی و سود خالص عملکرد سال نسبت به بودجه‌های ارائه‌شده سال مالی مابین شرکت‌های تولید روانکار داخلی.

۴- کاهش حداقل ۳۰ درصدی خام‌فروشی طی سال در بخش فروش صادراتی شرکت و افزایش همین مقدار محصول نهایی و اجرای عملی یکی از اهداف مهم اقتصاد مقاومتی در سالی که به همین نام از طرف مقام معظم رهبری نام‌گذاری شده است.

۵- صرفه‌جویی اساسی در هزینه‌ها به‌خصوص در بخش‌های مختلف بهای تمام شده فروش با کاهش۳درصدی نسبت به سال قبل و کاهش هزینه‌های مالی حداقل به میزان ۱۳ میلیارد تومان.

۶- انجام آخرین فازهای پروژه ساخت مخازن در بندر ماهشهر با ظرفیت تقریبی ۲۵ هزار مترمکعب انواع محصولات با پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصدی تا پایان سال ۱۳۹۵ همراه با ایجاد قابلیت قطع وابستگی از اجاره مخازن شرکت‌های رقیب، افزایش میزان انبارش محصولات در مخازن ایجادی حداقل به میزان ۱۵ هزار مترمکعب در مقایسه با وضعیت استیجاری فعلی به میزان ۱۰ هزار متر مکعب و امکان نگهداری محصولات در شرایط افزایش قیمت‌ها همراه با صرفه جویی و کاهش هزینه‌های اجاره مخازن از سال بعد حداقل به میزان ۱۲ میلیارد تومان در سال.

۷- شروع اجرای فاز اول ارتقای گرید یکی از محصولات فرعی شرکت به نام اسلک وکس و افزایش میزان تولید روغن پایه همزمان با عملیات شیمیایی فرآیند جداسازی این دو محصول با حل و فصل مسائل تاخیر چند ساله ترخیص فیلترهای خارجی خریداری شده به این منظور و نصب فیلترهای فوق طی سال به‌عنوان اولین بخش اجرایی پروژه. با اتمام اولین فاز این پروژه از طرفی میزان استحصال روغن پایه حداقل معادل ۱۱ میلیون لیتر در سال افزایش و از طرف دیگر درجه خلوص اسلاک وکس با دستیابی به افزایش اساسی در قیمت فروش توام خواهد بود که مجموع این سرمایه‌گذاری در فاز اول با برآورد ۱۹ میلیارد تومان انجام و معادل همین مبلغ باز گشت سرمایه آن طی سال اول خواهد بود.

۸- پروژه‌های تفکیک و مستقل سازی یوتیلیتی پالایشگاه‌های تهران و آبادان در سه حوزه برق، آب و بخار از شرکت نفت و تامین آن با سایر روش‌ها از جمله انجام فاز اول آن یعنی ایجاد و ساخت تجهیزات برق و انتقال برق از شرکت برق منطقه‌ای برای پالایشگاه تهران با صرفه‌جویی سالانه حداقل به میزان ۷ میلیارد تومان در سال ۱۳۹۵.

۹- اجرای پروژه مسیر ریلی برای بارگیری و انتقال محصولات از مجتمع ظرف‌سازی و بسته‌بندی پالایشگاه تهران.

۱۰- انجام کلیه تکالیف مجامع سنوات قبل و سال ۱۳۹۴ از جمله اعمال مالکیت و در اختیار گرفتن بخش حشره‌کش پالایشگاه تهران پس از ۱۰ سال بلاتکلیفی.

۱۱- اجرای ده‌ها پروژه در حوزه‌های تولید و پشتیبانی از جمله ایجاد فضاهای انبار و تجهیز فضاهای بلااستفاده قبلی در پالایشگاه‌های تهران و آبادان و مجتمع‌های بسته‌بندی و بریم دو واحد مذکور و انجام فرآیندهای تعمیرات اساسی و سایر طرح‌های تغییر ساختار تولید در حوزه‌های مختلف این دو پالایشگاه که در برخی موارد طی ۱۰ سال، عملیات تعمیرات و بهسازی انجام نشده بود.

۱۲- تولید محصول جدید روغن تترا با پایه گیاهی برای اولین بار در کشور و منطقه خاورمیانه و راه‌اندازی خط تولید روغن الوند در پالایشگاه آبادان پس از ۳۶ سال و برای اولین‌بار پس از جنگ تحمیلی.

۱۳- اجرای ده‌ها پروژه سیستم‌های نرم‌افزاری در واحد‌های فناوری اطلاعات و اجرای طرح‌های انگیزشی توسعه و نگهداری منابع انسانی و ایجاد فرهنگ سازمانی یکپارچه برای ارتقای سطح شرکت در کلیه زمینه‌های تولید، پشتیبانی، فروش و توسعه بازار.

مشتریان و بازارهای جدید

۱- تغییر در سیاست‌های فروش و اجرای طرح‌های مختلف تشویقی فروش و ارتقای اعتبار مشتریان و ایجاد رقابت در عرضه محصولات شرکت در بازار داخلی به‌خصوص در حوزه‌های مشترک با شرکت‌های رقیب.

۲- راه‌اندازی سیستم فروش و توزیع مویرگی در سطح استان تهران و برخی استان‌های همجوار همراه با تجهیز بخشی از ناوگان حمل مورد نیاز به‌عنوان فاز اول طرح جامع توزیع مویرگی.

۳- حفظ مشتریان قبلی و جذب مشتریان جدید در هر دو حوزه فروش بازار داخل و بازار صادراتی همراه با توسعه جغرافیایی و اجرای طرح تغییر سیاست استراتژیک شرکت از حالت خام فروشی در حوزه محصولات صادراتی به فروش محصولات نهایی که دارای حاشیه سود بیشتر می‌باشند.

۴- تغییر اساسی در روش فروش اعتباری مدت دار حوزه بازار صادراتی به روش فروش نقدی به دلیل جلوگیری از ریسک وصول و سوخت مطالبات ارزی با توجه به ساختارهای خاص بازار‌های منطقه‌ای و خارج از کشور، بدون کاهش در حجم یا مبلغ فروش صادراتی شرکت طی سال.

۵- اجرای طرح ایجاد برندهای مختلف محصولات بر پایه مدل فروش برند - محصول محور.

تقدیرنامه‌ها و اخذ گواهینامه‌ها طی سال 1395

شرکت نفت ایرانول طی سال ۱۳۹۵ با کوشش و زحمات مجموعه پرسنل و مدیران خود موفق به دریافت انواع گواهینامه‌ها و تقدیرنامه‌های مختلف شد که به مهم‌ترین آنها اشاره می‌شود.تقدیرنامه جایزه ملی تعالی سازمانی - تقدیرنامه شرکت برتر در زمینه صادرات مواد نفتی - لوح و تندیس مدیران جهادی اقتصاد مقاومتی کشور - لوح سپاس و تندیس جشنواره تولید ملی، افتخار ملی - تقدیر نامه مدیران برتر اقتصاد مقاومتی جشنواره نیکو کار آفرین - لوح تقدیر کنفرانس ملی حفاظت از محیط زیست و دریافت ده‌ها تقدیرنامه و گواهینامه از جشنواره‌های ملی در سطح کشور.

برنامه‌های آتی شرکت

افزایش قدرت رقابت و افزایش سهم در بازار داخلی محصولات روانکار - افزایش فروش محصولات نهایی در حوزه صادرات همراه با کاهش خام فروشی تا رسیدن به نقطه صفر خام فروشی در سال ۱۴۰۴ - تدوین و اجرای برنامه کلان استراتژی ۱۴۰۴ شرکت در کلیه حوزه‌ها - اجرای طرح‌های توسعه‌‌ای و کلیدی شرکت در حوزه‌های تولید و پشتیبانی از قبیل افزایش حجم مقداری تولید، ارتقای کیفیت برخی محصولات فرعی با حاشیه سود بالاتر - افزایش استحصال از مواد اولیه دریافتی با اجرای روش‌ها و به‌کارگیری تجهیزات و تکنولوژی‌های جدید روز دنیا - ارتقای سطوح فناوری‌های دانش بنیان - توسعه فروش و توزیع مویرگی با هدف گسترش فروش در بازار داخل-

اجرای طرح‌های تولید روغن‌های موتوری و صنعتی گرید بالا در جهت توسعه و رسوخ در بازارهای هدف مصرف این نوع محصولات - اجرای تفاهم‌نامه‌های تولید انواع محصولات جدید در قالب برندهای جدید با همکاری شرکت‌های اروپایی و بین‌المللی از قبیل پتروناس - اجرای طرح‌های ایجاد شرکت‌های مشترک با شرکت‌های بین‌المللی در حوزه روغن‌های دریایی و تاپ گرید موتوری - اجرای طرح‌های توسعه‌ای تولید با اولویت ارتقای سطح کیفی محصولات فعلی و تولید محصولات جدید با حاشیه سود بالاتر و با هدف افزایش منافع سهامداران و تثبیت آن طی سال‌های آتی براساس مدل طرح‌های زودبازده و دوره بازگشت سرمایه کوتاه مدت - افزایش سطح کنترل‌های داخلی شرکت در جهت حفظ دارایی‌ها و جلوگیری از ایجاد ضرر و زیان - تشکیل کمیته‌های مختلف عملیاتی از قبیل آسیب‌شناسی فروش، ریسک شرکت و وصول مطالبات با هدف رفع محدودیت‌های فعلی و حداکثر کردن ثروت و ارزش افزوده شرکت - اجرای طرح‌های مختلف سیستم‌های عملیاتی و نرم‌افزاری شرکت برای افزایش راندمان فعالیت‌ها با مدل‌های فرآیند محور - تامین مالی بدون هزینه برای شرکت از قبیل اجرای طرح‌های سرمایه‌گذاری از محل افزایش سرمایه و افزایش دوره بازپرداخت خرید مواد اولیه داخلی و وارداتی با روش‌های جدید.

ایرانول، پیشتاز رشد سوددهی در روانکاران

ایرانول، پیشتاز رشد سوددهی در روانکاران

ایرانول، پیشتاز رشد سوددهی در روانکاران

ایرانول، پیشتاز رشد سوددهی در روانکاران