خواننده تیتراژ پایانی «سیانور» درباره بازخوانی قطعه قدیمی «سوگند» برای این فیلم و برخی انتقادها به وی به عنوان خواننده موسیقی ایرانی به‌دلیل ورود به حوزه پاپ توضیح داد. محمد معتمدی خواننده موسیقی ایرانی که تیتراژ پایانی فیلم در حال اکران «سیانور» به کارگردانی بهروز شعیبی را خوانده است درباره دلایل حضور خود در این اثر سینمایی به عنوان خواننده و بازیگر آنونس گفت: برخی اوقات عده‌ای از منتقدان و ناظران بیرونی از من انتظار دارند در چارچوبی که خودشان از من ساخته‌اند، رفتار کنم و به هیچ عنوان هم حق نداشته باشم که از این فضا بیرون رفته و دست به تجربه‌های جدید بزنم، اما من بر خلاف نظر عده‌ای از این دوستان منتقد، عموما کارهایی را انجام می‌دهم که آنها را دوست دارم و البته ممکن است این آثار نسبت به موقعیتی که در آن حضور دارم همخوانی نداشته باشند. وی ادامه داد: من چارچوب‌های کاری خود را دارم که ممکن است خوانندگی در موسیقی پاپ نیز در آن باشد و من هیچ ابایی از حضور در این عرصه و ارائه کارهای باکیفیت ندارم و اگر ببینم کار خوشایند و با کیفیتی در این عرصه به من پیشنهاد می‌شود با در نظر گرفتن تمامی جوانب، آن را انجام خواهم داد.

تصور من این است اگر بتوانم در عرصه موسیقی درست قدم بردارم فضا به گونه‌ای نخواهد بود که همه چیز یک شبه به باد برود. اتفاقا بنده تاکنون قطعاتی را با سازهای کاملا ایرانی هم کار کرده‌ام که خوب و عالی نبودند؛ بنابراین اینکه معیار ارزش‌گذاری صرفا «ژانر» باشد از نظر من موضوع مردودی است. خواننده تیتراژ پایانی «سیانور» با اشاره به حضور در این فیلم سینمایی بیان کرد: خاطرم هست وقتی که خوانش و بازآفرینی قطعه «سوگند» برای استفاده در تیتراژ فیلم «سیانور» پیشنهاد شد کاملا با گارد به موضوع نگاه کردم ولی بعد که به منزل رفتم و چند روزی این قطعه را با خودم زمزمه کردم به شدت با کار رفیق و ترغیب شدم تا آن را بازآفرینی کنم. حالا هم که اثر شنیده شده و مورد استقبال مردم قرار گرفته تا آخر پای انتقادها و نظرات و استقبال نیز ایستاده‌ام و از آن دفاع خواهم کرد.

وی در پایان تصریح کرد: بیش از ۱۵ سال است که به کشورهای مختلف برای اجرای برنامه سفر می‌کنم، اما در این مدت به هیچ عنوان چنین تابوهایی را ندیدم که مثلا یک خواننده سنتی نباید در حوزه موسیقی پاپ فعالیت داشته باشد. این موضوعی است که فقط در کشور ما روی آن حساسیت به خرج می‌دهند و این تمایل وجود دارد که خوانندگان در یک ژانر خاص محدود شوند. همین برنامه «گلها»ی رادیو که پیش از پیروزی اتقلاب اسلامی برای مخاطبان ارائه می‌شد اغلب مبتنی بر موسیقی پاپی بود که ریشه در موسیقی اصیل ایرانی داشت پس باید به این نکته نیز توجه کنیم که واژه موسیقی پاپ صرفا عنوان بدی نیست.