رحیمی در گفتگو با «انتخاب» اظهار داشت: این راهیپمایی ها اساسا باید موجب همبستگی بیشتر مردم شود. اگر گروهی کوچک یا جماعتی موجب تفرقه افکنی در مناسبت های ملی و ایام الله شوند، قاعدتا جایگاه خودشان را بیشتر از قبل بین مردم از دست می دهند. این اتفاقات و اقدامات کاملا برخلاف سخنان رهبر معظم انقلاب و دیدگاه ایشان در مورد وحدت است.

عضو کمیسیون امنیت ملی افزود: قطعا به هیچ وجه این اقدامات را نمی توان انقلابی گری یا دفاع از ولایت خواند. اولین شرط انقلابی گری پایبندی به اخلاق است.

وی اضافه کرد: از مسیر انحراف و بد اخلاقی، هیچ ارمانی تحقق نمی پیرذد. معتقدم، بزرگان انقلاب و ائمه جمعه نباید در این مورد سکوتت کنند و باید موضع بگیرند، چراکه نفس عمل باطل و محکوم است و اینهایی که دلداده انقلاب هستند باید موضع بگیرند.

رحیمی گفت: نمایندگان مجلس مثل مردم از این حرکت مشمئز کننده ناراحت و عصبانی هستند. غالب نمایندگان مصمم هستند که در اولین جلسه مجلس، حرکت موثری را از خود داشته باشند. ممکن است این اقدام در قالب تذکر باشد یا تشکیل کمیته حقیقت یاب و تحقیق.

وی ضمن دعوت گروه ها به ارامش اضافه کرد: بعد از انتخابات افراد باید ظرفیت خود را نشان دهند، نه اینکه افرادی که رای مردم را نتوانستند جلب کنند، توهین کنند و موجب وهن کشور شوند.

رحیمی ضمن تاکید بر برخورد با توهین کنندگان به مسئولان اظهار داشت: به نظر می رسد توهین کنندگان به رئیس جمهور همان حلقه ای هستند که به رئیس مجلس در ماجرای ۲۲ بهمن حمله کردند. اینها حلقه ای به هم پیوسته، افراطی و انحرافی هستند که به نام انقلابی گری در صف انقلابیون رخنه کرده اند.

وی افزود: اصولگرایان نیز باید تبری خودشان را از این افراد اعلام بکند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.