به گزارش باشگاه خبرنگاران بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی بیش از سیصد میلیون نفر از مردم جهان در سال ۲۰۱۵ به افسردگی مبتلا بودند که بیش از چهار درصد جمعیت جهان را شامل می شده است.


افسردگی بزرگ ترین عامل تک موردی ناتوانی در سطح جهان است. بر اساس این برآورد، شمار مبتلایان به افسردگی در حال افزایش است و بین سال های 2005 تا 2015 این افزایش، 18 درصد بوده است.


یکی از عوامل این افزایش، رشد جهانی جمعیت است و نیز افزایش شمار افراد در سنینی است که افسردگی در آن سنین رایج تر است.


تقریبا نیمی از مبتلایان به افسردگی در جنوب شرقی آسیا و غرب اقیانوسیه زندگی می کنند.
سازمان بهداشت جهانی اعلام می کند سطح پایین تشخیص و ضعف مراقبت از بیماران افسرده و مضطرب، سالانه یک تریلیون دلار به اقتصاد جهانی آسیب می زند.


سازمان بهداشت جهانی از دهم اکتبر 2016 ، روز جهانی افسردگی، چالشی را برای مقابله با این اختلال خلقی آغاز کرده است. هدف جهانی این طرح، کمک به افراد افسرده است.
افسردگی یک بیماری روانی‌ست که باعث احساس غم و ناراحتی مداوم و از دست‌دادن علاقه می‌شود.


اکثر افراد بعضی از مواقع احساس نارحتی، افسردگی و غم می کنند، احساس افسرده و غمگین بودن واکنشی طبیعی بدن به مشکلات زندگی و از دست‌دادن چیزها و کسانی که به آنها علاقه داریم، می‌‌باشد. اما زمانی که این احساس غم و اندوه شدید، بی‌امیدی، بی‌چارگی و بی‌ارزشی بیشتر از چند روز یا چند هفته طول بکشد، شما دچار بیماری افسردگی شده‌اید.


بیماری افسردگی بر طرز فکر، احساس و رفتار شما تاثیر می‌گذارد. افسردگی ممکن است باعث ابتلای به انواع بیماری‌های جسمی و روانی شود. افراد افسرده ممکن‌ است در انجام وظایف روزانه ناتوان بوده و حتی احساس کنند، زندگی ارزش زندگی کردن ندارد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.