به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، در حالی که در سال ۲۰۰۶ میلادی، ۳۰ هزار مهاجم جنسی در انگلیس وجود داشت، اکنون براساس آمار وزارت دادگستری، از هر هزار نفر انگلیسی، یک نفر مهاجم جنسی است و ۵۲ هزار مهاجم جنسی، از جمله متجاوزان جنسی و سوء استفاد کنندگان جنسی از کودکانند.

در سالیان اخیر، فساد جنسی شماری از هنرپیشگان، مجریان تلویزیونی، خوانندگان و دیگر افراد مشهور در انگلیس، علنی شد و تعدادی از این افراد که ده ها سال از کودکان و زنان سوء استفاده جنسی می کردند، محکوم شدند.

دیلی میل نوشت در پی آشکار شدن رسوایی جنسی جیمی ساویل، مجری مشهور تلویزیون بی بی سی، پلیس و قضات، در رسیگی به پرونده های سوء استفاده جنسی، جدی عمل می کنند.

به نوشته دیلی میل، رسیدگی به شکایات درباره تهاجم جنسی، از علل رغبت قربانیان به شکایت و در نتیجه، افزایش شمار پرونده هاست. به نوشته دیلی میل، اکنون ۱۸ هزار و ۸۴۷ مهاجم جنسی در فهرست مراقبت عمومی پلیس قرار دارند که در مقایسه یا ده سال پیش، ۲۶ درصد افزایش نشان می دهد.

همچنین ۷۱ هزار و ۹۰۵ متهم زیر نظر مستمر پلیس قرار دارند که ۶۰ درصد افزایش در مقایسه با ده سال پیش نشان می دهد. این افراد به علت اتهام های جنسی و نیز خشونت، در فهرست مراقبت مستمر پلیس قرار دارند.

مطابق قانون انگلیس، هر مجرمی که بیش از ۳۰ ماه به جرم تهاجم جنسی زندانی شود، تا پایان عمر در فهرست مراقبت مستمر پلیس قرار می گیرد؛ مجرمان جنسی که بین ۶ ماه تا ۳۰ ماه زندانی شده باشند، برای مدت ده سال مورد مراقبت قرار می گیرند و مجرمان جنسی که کم تر از ۶ ماه زندانی شده باشند، مورد هشدار دادگاه قرار گرفته باشند و یا به مراکز بارپروری معرفی شده باشند، تا هفت سال تحت مراقبت پلیس قرار می گیرند؛ زمان مراقبت از مجرمان کم تر از ۱۸، نصف مدت افراد بالغ است.

این مهاجمان جنسی، موظفند سه روز پس از دریافت هشدار از قاضی یا آزادی از زندان، خود را به پاسگاه پلیس محل زندگی خود معرفی کنند و از آن پس، جا به جا شدن آنان زیر نظر قرار می گیرد. مهاجمان جنسی همچنین باید پلیس را در جریان سفر خود به خارج از کشور قرار دهند و در صورت بی توجهی به این موارد، مجرمان به جریمه نقدی و تا پنج سال زندان محکوم خواهند شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.