به گزارش فارس به نقل از بلومبرگ، اداره بازرسی و تحقیقات پلیس فدرال آمریکا اعلام کرد که پرونده ایمیل‌های هیلاری کلینتون نامزد حزب دموکراتها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را دوباره به جریان خواهد انداخت و آن را دوباره مورد تحقیق و بررسی قرار خواهد داد.

«جیمز کومی» رئیس اف بی آی در نامه‌ای به روسای کمیته‌های کنگره اعلام کرد که درمورد ایمیل‌های کلینتون اف بی آی از از موارد جدیدی آگاه شده که به نظر می‌رسد با ایمیلهای کلینتون در ارتباط است.

وی افزود: من با برداشتن گامهای تازه برای بررسی و تحقیقات جدید درباره ایمیلهای کلینتون موافقت کردم تا مشخص شود که این موضوع به اطلاعات طبقه بندی شده و محرمانه در ارتباط بوده است یا نه.

درحالیکه حدود ۳ هفته به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باقی مانده است، رئیس پلیس فدرال آمریکا می‌گوید که مشخص نیست دور تازه تحقیق و بررسی‌ها چقدر طول بکشد. در صورت مشخص شدن نتیجه تحقیقات اف بی آی و محکوم شدن کلینتون در این پرونده، این موضوع می‌تواند تاثیر زیادی روی نتیجه انتخابات ۸ نوامبر در آمریکا داشته باشد.

در پى انتشار این خبر، دونالد ترامپ و چندین نفر از سران حزب جمهورى خواه ضمن استقبال از این تصمیم، خواستار رد صلاحیت کلینتون به دلیل پنهان کردن ایمیل‌ها، شدند.

پلیس فدرال آمریکا (اف بی آی) در ماه آگوست پس از اتمام دور اول تحقیقات خود درباره پرونده رسوایی ایمیلهای کلینتون، با وجود انتقاد از بی‌دقتی کلینتون در کار با سامانه‌های پست الکترونیک، هیچ دادخواستی را علیه وی تقدیم دستگاه قضایی آمریکا نکرد. این اقدام اف بی آی با واکنش تندی از سوی جمهوریخواهان و مخالفان کلینتون مواجه شد.

در سال ۲۰۱۵ میلادی نیویورک تایمز در گزارشی اعلام کرد هیلاری کلینتون در زمان تصدی وزارت خارجه آمریکا به جای استفاده از سرورهای امن دولتی از ایمیل شخصی استفاده کرده است.

بنابر گزارشها، کلینتون بین ۳۰ تا ۳۲ هزار ایمیل که شامل ۵۵ هزار صفحه اسناد و مدارک می‌شود را از طریق ایمیل شخصی خود ارسال و دریافت کرده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.