به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد چابهار، محسن محمدی معین روز چهارشنبه اظهار داشت: مبدا کالاهای ترانزیتی از این منطقه در این مدت کشورهای حاشیه خلیج فارس، افغانستان و کشورهای آسیای میانه بوده اند.
وی افزود: آمار عملکرد سه سال اخیر ترانزیت چابهار در مقایسه با مدت مشابه دولت قبل با وجود همزمانی با اقدامات برای رفع نواقص و تکمیل زیرساخت های هوایی، دریایی، ریلی و جاده ای، بیانگر برنامه ریزی موثر و کارآمد در این منطقه و انجام اقدامات گسترده و چشمگیر برای دستیابی به این اهداف بوده است.
وی دلیل افزایش ترانزیت در منطقه آزاد چابهار در سه سال اخیر را تاکید رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهوری بر توسعه سواحل مکران و محور شرق، اعلام برنامه های توسعه ای دولت تدبیر و امید، ارتباطات دولت با کشورهای مختلف دنیا، ارائه تسهیلات به وجود آمده برای تجار افغانستان و کشورهای آسیای میانه عنوان کرد.
وی گفت: اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان به منظور تشویق و ترغیب تجار افغان، برای کالاهای وارده آنان به بندر چابهار 85 درصد تخفیف انبارداری در نظر گرفته است.
معاون حمل و نقل و ترانزیت سازمان منطقه آزاد تجاری - صنعتی چابهار ادامه داد: شمار شناورهای وارده اعم از لنج و کشتی های تجاری و صنعتی در سه سال اخیر هزار و ٨٦٨ فروند بوده است که در مقایسه با هزار و ٣٦١ فروند مدت مشابه سه سال قبل رشد ۳۷ درصدی را نشان می دهد.
محمدی معین با بیان اینکه در سه سال گذشته شمار کانتینرهای وارده ٥١ هزار و ٢٢٤ TEU بوده است اظهار امیدواری کرد: با توسعه بندر شهید بهشتی، ساخت فرودگاه بین المللی و تکمیل خط راه آهن چابهار - زاهدان، تحولات عظیمی در حوزه حمل و نقل و ترانزیت منطقه آزاد چابهار شکل گیرد.
بندر و منطقه آزاد چابهار در ۶۴۵ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان و در ساحل دریای عمان واقع شده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.