حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور، نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، در واکنش به سخنان وزیر بهداشت گفت: «اینکه وزیر بهداشت می‌گوید آقای روحانی آرامش را به جامعه آورده، ما باید اثر این آرامش را در حوزه‌های مختلف ببینیم، اگر منظور ایشان از آرامش، اعتیاد است که بیشتر شده، بی‌کاری بالا رفته، نرخ طلاق به صورت نجومی افزایش یافته است، مردم در زیر خط فقر نای راه‌رفتن و تکان‌خوردن ندارند. این آرامش به معنای بی‌تحرکی، بی‌حالی و نداشتن قدرت برای تکان‌خوردن مردم جامعه است».
او افزود: «وزیر بهداشت به حوزه خارج از حوزه مربوطه خودش دخالت کرده است و حق ورود به حوزه ائمه جمعه را ندارد. پیشنهاد می‌کنیم سرداران آمپول و الکل در کار سرداران علم و قلم دخالت نکنند، هرکسی باید حوزه خود را بشناسد. رضاخان هم جرئت چنین حرف‌ها و اراجیفی را نداشت که ما الان شاهدش هستیم؛ بنابراین باید حساب‌شده حرف بزنند و هرکسی به حیطه کاری خودش ورود کند».
او افزود: «اگر ائمه جمعه با مردم همدردی نکنند و اگر تسکین‌بخشی‌های آنها نبود، امروز شاهد چیزهای دیگری در سطح جامعه بودیم. ما هرچه داریم، مرهون کارها و اقدامات ائمه جمعه و سرداران حرم و قلم است. نماز جمعه کلیسا نیست. وزیر بهداشت باید بداند نماز جمعه نماز عبادی- سیاسی و حکومتی است و ائمه جمعه در همه امور ورود پیدا می‌کنند. این حرف ایشان مخصوص جوامع سکولار است». «سیدحسن قاضی‌زاده‌هاشمی»، وزیر بهداشت، در سی‌و‌سومین کنگره انجمن علمی روان‌پزشکی ایران گفته بود: «خودشیفتگی مسئولان، کار دست مردم می‌دهد.
در کشور ما هرکسی اظهارنظری دارد؛ مثلا یکی سردار عَلَم بوده، نوحه می‌خواند و رئیس‌جمهوری و مسئولان را به چالش می‌کشد؛ دیگری می‌شود سردار حرم و در همه حوزه‌ها اظهارنظر می‌کند؛ یکی نیز سردار قلم بوده و در همه حوزه‌ها حرفی دارد». او گفته بود: «امیدوارم سیاست‌گذاران، دولت، مجلس، خطبا، ائمه جمعه و هرکسی که در کشور تریبونی دارد، زحمات شما روان‌پزشکان را زیاد نکند و اعصاب مردم را تحت‌تأثیر قرار ندهد، تهمت نزنند، اضطراب را تحمیل نکنند و اگر آبی برای شما نمی‌آورند، کوزه را هم نشکنند تا شاهد کاهش اختلالات روان‌پزشکی باشیم».

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.