به گزارش ایسنا، بابک تراکمه امروز در نمایشگاه تلکام ۲۰۱۶ در نشستی خبری در ارتباط با تاثیر فعالیت شرکت های FCP بر وضعیت این شرکت اظهار کرد: بیش از یک سال از فعالیت شرکت های FCP می گذرد که البته پیش از آن نیز شرکتهای PAP در عرصه واگذاری برخی خدمات شرکت مخابرات با ما رقابت داشتند.

وی ادامه داد:تاکنون ۱۸ شرکت برای فعالیت در این بخش اعلام آمادگی کرده و از میان آنها حدود ۱۴ شرکت مجوز گرفته اند که برای این شرکتها تعهداتی مانند ورود به عرصه ساخت شبکه یا داشتن سقفی از مشترک در نظر گرفته شده است.

عضو هیات مدیره شرکت مخابرات ایران همچنین عنوان کرد: بحث دیگر اینکه بازار تلکام کشور قابلیت رشد بسیار دارد و شاید حضور این شرکت ها بتواند در دستیابی به بخش هایی از بازار که تاکنون کمتر مورد توجه قرار گرفته موثر باشد.

تراکمه با بیان اینکه شرکتهای FCP می توانند به عنوان یکی از بزرگترین مشتریان مخابرات باشند گفت: در نهایت فعالیت این شرکتها موجب ارتقای کیفی خدماتی که به مشترکان واگذار می شود خواهد شد همچنین باعث می شود قیمت نیز تفاوت محسوسی داشته باشد و مشتری حق انتخاب بیشتری داشته باشد.

وی در ادامه با اشاره به تشکیل کمیته ای با عنوان کمیته فیبرنوری در شرکت مخابرات اظهار کرد: در صورت همکاری شرکتهای FCP این امکان نیز وجود دارد که این روند به صورت مشترک انجام شود.

عضو هیات مدیره شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه مخابرات برای حضور در شبکه فیبر نوری برنامه‌های متعددی دارد گفت: با توجه به حجم محتوای تولیدی در دنیا حرکت به این سمت امری گریزناپذیر است و مخابرات نیز به این سمت حرکت خواهد کرد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا سهم دولت از افزایش تعرفه‌های مخابراتی مشخص شده نیز اظهار کرد: بر اساس پروانه مخابرات در صورت افزایش تعرفه های مخابراتی امکان تغییر حق السهم دولت نیز وجود دارد که البته در این زمینه هنوز تصمیم گیری نشده است.

تراکمه در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره یکپارچه‌سازی مخابرات گفت: از سالها قبل پیشنهاد یکپارچگی خدمات این شرکت مطرح بوده است. حال نیز با روالی که در این بخش پیش گرفته شده شرکتهای استانی با شرکت مخابرات ایران یکپارچه شده و پس از این هر شرکت به عنوان یک واحد بازرگانی فعالیت خواهد کرد.

وی با تاکید بر اینکه در ره‌نگاشت پنج ساله مخابرات روندی حاکم خواهد شد تا در سال ۱۴۰۰ این شرکت به عرضه خدمات دیجیتال بپردازد گفت: گام اول این مسیر نیز با یکپارچه سازی مخابرات ایران و استانها اجرایی شده و در حال طی مراحل خاص خود است که امیدواریم این کار با قدرت و توانمندی به گونه ای پیش برود که بستر مخابرات یکپارچه را ایجاد و با یکسان شدن با همراه اول شرایط ارائه خدمات دیجیتال به مشتری را فراهم کنیم.

او همچنین تاکید کرد:تغییر و تحولات ساختاری مخابرات در نهایت به تعدیل نیروهای استانی این شرکت منجر نخواهد شد.

دارندگان پروانه FCP می‌توانند بدون محدودیت تکنولوژی و با رعایت انحصار شبکه زیرساخت و شبکه‌های ماهواره‌ای هرگونه سرویس مرتبط با اینترنت و ارتباطات باند وسیع را طبق ضوابط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور ارائه کنند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.