به گزارش خبرآنلاین، در این نشست که تعدادی از نمایندگان سازمان های مردم نهاد فعال در محل موسسه مطالعات و تحقیقات زنان گرد هم آمده بودند پروانه سلحشوری و فاطمه ذوالقدر رئیس و دبیر فراکسیون زنان مجلس حضور داشتند.

براساس برنامه‌ریزی فراکسیون زنان مجلس دهم، قرار است به صورت دوره‌ای نمایندگان سازمان‌های مردم نهاد از تمام شهرستان‌های کشور مسائل و مشکلات خود و همین‌طور زنان و دختران را با نمایندگان زن خانه ملت مطرح کنند.

همچنین در این نشست دکتر پروانه سلحشوری رییس فراکسیون زنان گفت: سمن ها به عنوان حد واسط دولت و ملت وظیفه خطیری به عهده دارند و به همین دلیل ما این نشست را جزء اولویت های کاری خود در فراکسیون زنان و تعامل ارتباط دراین‌زمینه قرار دادیم.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی افزود: مواردی همچون اشتغال و کارآفرینی، مهارت آموزی و توان افزایی دختران و زنان، تلاش برای فراهم کردن فرصت‌های برابر اقتصادی و اجتماعی توسط سازمان‌های مردم‌نهاد از اهمیت فراوانی برخوردار است و فراکسیون زنان تلاش دارد از آنچه در حوزه وظایف اختیارات نمایندگان مجلس شورای اسلامی است برای افزایش این فرصت‌ها بهره گیرد.
سلحشوری همچنین رسیدن به توسعه همه جانبه برای تقویت نهادهای مدنی بسیار مهم خواند.

همچنین در این نشست نمایندگان سازمانهای مردم نهاد مطالبات خود را از فراکسیون زنان طرح کردند. براساس مسائلی که نمایندگان سازمان‌های مردم‌نهاد حاضر در این جلسه عنوان کردند توسعه جنسیتی، اشتغال، کمبود بودجه، بیمه جامع برای زنان سرپرست خانوار،موارد حقوقی کودکان حاصل از ازدواج موقت ثبت نشده، راه اندازی دوباره مهدهای ادارات، توجه وی‍‍ژه به ساختار معاونت زنان و آگاهی بخشی به زنان در ارتباط با حقوق و قوانین مربوط به خود، بازگشت سهمی وی‍ژه زنان دربودجه وزارت خانه ها را مهمترین مطالبات فعلی زنان مطرح کردند.

در این جلسه همچنین دکتر سیده‌فاطمه ذوالقدر با اشاره به تغییراتی که در مجلس دهم با رأی مردم ایجاد شد و تعداد زنان بیشتری به خانه ملت راه یافتند گفت: زنان در مجلس پیگیر امور حوزه زنان هستند اذعان داشتند که ساختار مردانه پارلمان موجبات آنرا فراهم کرده که زنان کمتر بتوانند در مجلس صحبت کنند و برای انتقال تذکر و اعلام نظر باید بسیار تلاش کنند.
او همچنین تاکید کرد: در زمینه بهداشت زنان و برنامه معاونت امور زنان ریاست‌جمهوری برای طرح‌های غربالگری زنان و همینطور پیگیری‌هایی انجام داده‌ایم که به زودی نتیجه آن را می‌بینید. راجع به مسایل فرهنگی و آموزشی نیز صحبت و تبادل نظر شد .

ذوالقدر به برنامه کار در مدرسه و آموزش حرفه در دوران راهنمایی و دبیرستان و هماهنگی‌هایی که با وزارتخانه‌های تعاون کار و رفاه اجتماعی و آموزش و پرورش انجام شده اشاره و اظهارامیدواری کرد با اجرایی شدن این برنامه‌ها در مدارس دانش آموزان خود به اشتغالزایی بپردازند تا اینکه منتظر ایجاد شغل باشند و بر توانمندی‌های فردی آنان نیز افزوده شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.