به گزارش ایسنا به نقل از گیزمگ، سوسک‌ها معمولا دارای شیر نیستند اما یک استثنا در میان آن‌ها وجود دارد. " سوسک اقیانوس آرام" با نام علمی Diploptera punctata که در منطقه آسیا و اقیانوسیه زندگی می‌کند، تنها سوسک جهان است که مانند پستانداران زایمان می‌کند و به فرزندان خود شیر می‌دهد.

محققان اکنون ساختار پروتئین‌های بلوری شده موجود در این شیر را با استفاده از بلورنگاری پرتوی ایکس بررسی کردند که به آن‌ها اجازه داد تا موقعیت هر اتم و پیوند آنها در بلور را تعیین کنند. آن‌ها دریافتند که هر بلور حاوی طیفی از مواد مفید برای انسان است.

سانچاری بنرجی، یکی از مولفان تحقیق گفت: بلورهای پروتئین شیر مانند یک غذای کامل هستند و از پروتئین، چربی و قند برخوردارند. توالی پروتئین نشان می‌دهد که همه اجزای آن، اسید آمینه‌های ضروری هستند.

محققان اکنون با در دست داشتن درک دقیقی از ترکیب این شیر، به دنبال راههایی برای باز تولید بلورهای پروتئین شیر در مقادیر زیاد هستند تا برای هر وعده غذایی مجبور نباشید به دنبال سوسک بگردید!

این روش یک مزیت دیگر نیز دارد؛ از آنجایی که این بلورها بسیار کند آزاد می‌شود، پس از بلعیده شدن پروتیئن، بلورهای آن با یک نرخ مساوی به انتشار پروتئین بیشتر می‌پردازند.

این تحقیق در مجله International Union of Crystallography منتشر شده است.

شیرسوسک،رژیم‌غذایی ورزشکاران‌آینده!

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.